Město Andělů

Město Andělů

Anotace: Co oči nevidí, to srdce nepálí -?

Sbírka: Krajíc života

Co oči nevidí,
to srdce nepálí
tam někde v oblacích
andělé zpívali

Tvá cesta k výšinám
vede moc daleká
zaklepeš na Bránu,
kde už tě Bůh čeká

Hraješ si s anděly
v nebeském městě
se mnou se rozloučíš
kapkami deště

z nebes už naposled
dolů mi zamáváš
v posledním údolí
Boha uctíváš

Ve městě andělů
opuštíš své tělo
duši tam rozptýlíš
srdce se chvělo

křídla ti narostla,
andělská čistota
navždy tě provází
to je má jistota

Co oči nevidí,
to srdce nepálí
ve městě andělů
s láskou tě vítali

Tvá cesta skončila
a k Bohu vedla
proč tě ta prokletá
paní Smrt svedla?

Ve městě Andělů
na obláčku usínáš
s myšlenkou na mne
snad někdy vzpomínáš

Andělé zapějí
písně jen pro tebe
láli ti vlastně už
při cestě do nebe

Všichni tě milují
nevíc než já
kdo ti tam takovou
lásku jen dá?

Ve městě andělů
hraješ si s obláčky
paseš je po nebi
jako ty ovečky

Pán Bůh tě sleduje
okem svým moudrým
já mu to oplácím
pohledem bodrým

Andělé duši tvou
oddaně střeží,
aby jsi šťastný byl
o to se snaží

Co oči nevidí,
to srdce nepálí
navždy jsi odešel
Srdce mne bolí

Ve městě andělů
tam někde nahoře
snad najděš štěstí
v andělské pokoře

Tam někde v oblacích
oddej se Bohu jen
pošli mi z dálky své
na Zemi sen

Bůh mi tě sebral
přímo z mé náruče
do města andělů
a srdce mé pláče

Snad někdy v nebesích
spolu se potkáme
ve městě andělů
chmury odlákáme

Co oči nevidí,
to srdce nepálí
našel jsi místo své
v posledním údolí
Autor Káňátko, 22.06.2006
Přečteno 587x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kouzlo naděje spočívá v tom
že se v nebi jednou setkáte

moc se mi líbí...

29.06.2006 14:22:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí