beznaděj

beznaděj

Anotace: občas prostě cítím,že nevím,jak dál...

když vlčí máky rudnout začnou
když nebe nad krajem se zatemní
samotu zas cítím značnou
každá chvíle je jako poslední

jsem tady úplně sama
kolem mě jen ticho je
je to mé soukromé drama
k tanci mě teď nuda zve

sedím tiše na posteli
na stěnu se dívám
jako by lidi o mně nevěděli
už zas znuděně zívám...
Autor Janis Joplin, 22.06.2006
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí