Paprsky...

Paprsky...

Anotace: prosím o komentáře,děkuji!

Jak paprsky horkého slunce
něžně mizí mezi listím kapradin,
jak se ještě zlehka opírají o kmeny vysokých stromů.
Jak probleskují přes husté koruny ve vějířích světla,
malinko chladnou v plochách velkých luk,
ještě osvětlují obzor,
září v dáli.
Jako Tvé oči, zajiskřily v usínající tváři,
jsou jako Tvá dlaň, v mých vlasech v něžnou chvíli,
jsou polibky Tvými a mými,
jsou chvílí tak nezapomenutelně krásnou,
jsou teplými dny plujícími za sebou,
vracející se s každým večerem,
něžně hladíc stébla trávy
a přec vždy jinak krásné,
jako Tvůj úsměv vždy tak jiný
v tuto jedinečnou chvíli.
Autor Andee, 23.06.2006
Přečteno 231x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí