Lásce...

Lásce...

Anotace: ...

Jen se na chvíli přibliž, lásko,
na tu chvíli tak prchavou...
ucítím tvůj dech na zádech,
do husí kůže oblékneš mne
na okamžik tak mizivý...
abych mohla znovu tě volat zpět,
abych mohla křičet
a ty ses nevracela,
už tě znám,
ale pojď,
ať mě na pár chvil zahřeje klid,
přijď,
ať mohu celé roky zase čekat.
Autor Andee, 23.06.2006
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí