Západ slunce hoří v dáli...

Západ slunce hoří v dáli...

Anotace: no nevím no, nic mě nenapadá...

Západ slunce hoří v dáli,
můj osud leží ve Tvých rukách - srdcový králi.
Postavy se pnou pod klentbami kopců,
za nimi jdou hrát tu nebezpečnou hru hejna lovců.
A nářek a pláč a strach a smích,
to vše se leskne v očích, dobrých i zlých - i těch Tvých!
Noc? Ne, to jen soumkrak stéká do studny času,
a ozvěna, tak tichá, přesto vím, že Tvého hlasu.
Pár hvězd, co plují po obloze,
shlíží na LÁSKU, vystavenou ve výloze.
A hvězdy pláčí, cena je vysoká a přesto - žádná!
Autor Jajja, 23.06.2006
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji

23.06.2006 14:00:00 | Jajja

:-) moc se mi líbí...je v ní tolik citu...

23.06.2006 13:06:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí