Samota

Samota

Anotace: samota a smutek jdou ruku v ruce...

Všichni kolem mě baví se,
já však sama připadám si.
Zdá se mi, že pouhý vzduch pro ně jsem,
a tak radši odejdu si.

Samota je zlá, samota užírá
a má mysl je ztracená.

V pokoji sama, ve světě sama,
všude sama…

Co je horší? Samota skutečná,
či cítit se sama mezi lidmi?
Nejhorší je obé, to je odpověď správná.

Jsem ztracená, jsem zoufalá, pláču…
Jsem sama…
Autor Romana666, 23.06.2006
Přečteno 400x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky se tak někdy cítím...:)

23.06.2006 21:39:00 | Nyja

Líbí se mi tohle: Jsem ztracená, jsem zoufalá, pláču…
Jsem sama… Působí, hodně! Jinak dílko nic moc.

23.06.2006 21:22:00 | šedá bílá myška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí