Tatínkovi

Tatínkovi

Anotace: Tatovi, no.

Tatínkovi

Tik tak tik tak
tik tak tik tak
tak tak
tančí
tisícidobé touhy

Tik tak tik tak
tik tak tik tak
tak tolik
trýzní
táhlý trest

Tik tak tik tak
tikot tříští
terorizující
tenounké to ticho
TO TICHO...!
Autor Soliska, 23.06.2006
Přečteno 693x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí