Úvodník

Úvodník

Anotace: --- ooo ---

Zlatá vládne světlu, stříbrná zas tmě,
měsíc praví slunci: "přenech vládu mě!"

Ti dva se dohadují, láká je moc.
Přou se tak často, jak den střídá noc.

Tak bují i lidské móresy
pod zkaženými nebesy.
Autor šedá bílá myška, 23.06.2006
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí