Ztráty

Ztráty

Anotace: ...

Jako Láska
co ztratila
půvab v zákoutí
temného stánku

Jako den
utopený
v červeném víně

Jako duše
co nevěří na život

Jako soumrak
a večer
a tma

Jako noc
co je žádána

Jako stíny
-přepych
slunce

Jako láhve
co se válí
po dlažbě

Všechno se ztrácí

V marném očekávání
Zítřka
Autor Jean-Valjean, 24.06.2006
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí