Šípkový blues

Šípkový blues

Anotace: ...

Jako špatný konec knihy
na poslední stránce
blíží se tmavá noc

Černým mrakům na nebi
těžko někdo narovná
bolavá záda

Prokřehlé světlo měsíce
hledá cestu tmavým
městem

Popadané listy stromů
se nechávají unášet
studeným vítrem

Tisíce květů
zaplavují ulice
a tiše zívají

Šípková Růženka
šla právě
spát
Autor Jean-Valjean, 24.06.2006
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí