Pustina

Pustina

Anotace: Podobá se bílý sníh či vyprahlý písek 'pustině', jež se časem může vytvořit v lidském srdci?

Krajina bílá,
oči hledí do temnoty zapomnění.
každý den tvář nová,
stejně jak pouštního písku duna.
Leží zde člověk, jenž žil,
nyní však život vytrácí se z jeho žil.
Krajina bílá, širá a pustá,
jejíž tvář jest už zas neposkvrněná.
Autor Slava-THC, 03.01.2005
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí