Ocelový límeček

Ocelový límeček

Anotace: ...

Má se jezdit po pravé straně
Jsi odlišný
Kruhy se kreslí nesnadno
Na zapískání netančím
…a ty ležíš…
hlavu rozepnutou
při melodii stoupajícího léta
„Pravidla nectí skoro nikdo!“
Lež je nejcennější poklad
…dokud se neotevře…
Patra duší jsou jedno druhému na klíně
a zařezávají se do sebe
Kol jen ticho
bezbarvé a slepé a nevzrušující a nekonečné
Krása si hvízdá pro sebe a plave nocí do ztracena,
které se nechce a nechce a nechce roztrhat
a samo spolknout trubicemi rozdrásaných střev
Až Vesmír se vzbudí a stane životaschopným,
zvony si stejně nevzpomenou,
jaké životy odbily
a Měsíc nepřestane žrát Noci chléb
Autor Vik, 25.06.2006
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí