Uhel pohledu

Uhel pohledu

Anotace: Ukazka mravnostnich vztahu v odlišných částech světa

Na kraji pralesa,
Kde neděje se nic.
Sedí si holčička.
A okusuje list.

Sťastná a blažená,
Že našla něco k snědku
Stává se zelená,
Ne, nebylo to k snědku.

Na druhé straně světa,
Kde průmyslu je víc
Leží si holčička.
A nemůže už nic.

Kleje a nadává,
Proč tohle nemá stále,
Tlustá a přecpaná.
Prý jako v kriminále.
Autor Peky, 26.06.2006
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle už jsem někde četla, že by v lavici v učebně chemie?! Pěknýýý!

24.10.2006 15:20:00 | Kailiana

To máš tedy pravdu, jako moje dcera, je to k pláči...

26.06.2006 15:54:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí