Vím

Vím

Anotace: Někdy je víc než těžké - říct tomu kdo navždy přišel o milovanou osobu jak hluboce s ním cítíte - obzvlášť když víte jak se v tuto cvíli vytrácejí všechna slova do prázdna a to anižbychom chtěli...

Mám těžkou hlavu z toho jak to říct
myšlenky blíží se už tomu stavu
snad je to lepší nežli pouhé nic
kéž nedostal bych tuto hroznou zprávu

já nepochopím nikdy jak to chodí
proč může se to takhle krutě stát
a přemýšlel jsem zdali se to hodí
pak k tomu vůbec ještě něco psát

těžko hledají se v těchto chvílích slova
proč bezezbytku smířit se a hlavně jak
mě vrací se ten obraz zas a znova
co má být proč není vždycky tak

vím - snadno se to jiným řekne
čas že nezastaví ani řeky proud
s tou vodou bolest něžně splyne
prosím - zhluboka se nadechnout...
Autor Adam Piston, 26.06.2006
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo ...

26.06.2006 11:34:00 | Alci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí