VÝKŘIK DO TICHA

VÝKŘIK DO TICHA

Anotace: život je krátký

Každý den slunce zapadá,
dnes však slzy stékají mi po tváří.
Pomalu únava mě přepadá,
už nedokážu dále žít.

Kapka krve padá na zem,
i malý kousek skla z dlaně klouže.
Můj křik protkaný tichem,
nikdo neslyší a nepomůže.

Okolo sebe nemám nic,
jen kaluž krví zbarvenou .
Křičím z plných plic,
pusou zavřenou.

Ruce i nohy nemohu zvednout,
srdce přestává mi bít.
nezbývá nic než si lehnou,
a zcela přestat žít .
Autor LadyTaRaNi, 27.06.2006
Přečteno 386x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

...tento způsob "života",zdá se mi poněkud podivným
...život je krásný,ikdyž zasraný :-)

09.09.2008 01:38:00 | WAYWARD

Nemám slov.....super...

28.06.2006 09:05:00 | Solitary Angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí