Habituelle

Habituelle

Anotace: Popis jedné z vás skrz zrak ........čeho?!koho?!

Váhám u mostu přes potok
co lesem se spoustou zvěře
a psů a jiné havěti
i splodin a exhalací rozličných
co dýcháš a
topíš se
topíš se!
Já běžím
běžím
umíráš a zase vstáváš z hrobu
někdy bledé světlo bažin
a plamen snad i požár
zachvátí mě
tebe
ji
jeho
nás všechny
v objetí smrti
pochodová píseň
a oblaka
slunce září na atomový mrak.
Habituelle!!...mír
Autor Uldor, 28.06.2006
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no...nevim co napsat...jsem to já?možná

29.06.2006 16:47:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí