Ženy jsou divná stvoření...

Ženy jsou divná stvoření...

Anotace: 24.10.2005

Rád bych ti napsal, co slyšet bys chtěla...
Nemůžeš oddělit duše a těla.
Dokonce u chlapů s penisem platí,
že s každou nevěrou srdce kus ztratí.

Kus vlastní dobroty. I chlap to tak cítí.
Jenže když doma už není to k žití.
Když se nic nemění. Dny plynou stejně.
Žena má bolehlav. Chlap myslí: dej mě.
Ona se upejpá: „Je to tak… cudné“
On by rád změnu, ne noci nudné.
Chtěl by být někdy překvapený.
No a pak podlehne
a zkusí jiné ženy…

Ženy jsou divná stvoření.
Chtěly by sliby během dvoření.
Chtěly by upřímnost, jenže když ji slyší,
od představ mužů se ta jejich liší.
No a tak chlapi radši lžou.
O lásce. Smrti. O nás dvou…
Autor Sicco, 28.06.2006
Přečteno 273x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí