Promluva

Promluva

Anotace: ..a proč ne?..

Smím na kousek přisednout,
či lavička jen Vaší je?..
Dobrá, dobrá nemusím,
najdu jinou mesijé..

..óó přeci jenom dovolíte,
jak jste pane galantní,
děkuji tedy po tisícé
za Vaše dobrodiní.

"A jak se máte?..Skvěle?!
Ó já také, náhoda že?.."
Rozhovor o ničem,
jen upřímností neurážet.

A vtip?...glosa napomůže..
snažte se nechápat,
protože humor lhostejných
postrádá co?....NÁPAD!!!
Autor Lukariosa, 28.06.2006
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí