Ve křídlech padlých andělů

Ve křídlech padlých andělů

Anotace: možná s ebude zdát taká zvláštní, mě se tak taky jeví :-))

Proč plakat bych neměla,
když život někdy zebe?
Proč hladit bych Tě neměla,
když ležím vedle Tebe?

... pro Ty, co soudí nás a proklejí?
Ve křídlech padlých andělů
hledám Ti kousek sebe.

Proč žíly přetnout bych si neměla,
když navždy ztratím Tebe?
Proč smutná bych být neměla,
když vzdaluje se nebe?

... pro Ty, co soudí nás a proklejí?
Ve křídlech padlých andělů,
hledám si kousek Tebe.

Proč vztekle řvát bych neměla,
když se mnou někdo hejbe?
Proč bouřit bych se neměla,
když někdo drtí slabé?

Pro ty co soudí nás a proklejí?
Ve křídlech padlých andělů,
hledám nám kousek nebe.
Autor Melfëa, 28.06.2006
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásne ale aj veľmi smutné

29.06.2006 12:04:00 | pretorius

Tvá básnička je opravdu moc krásná...

29.06.2006 09:16:00 | Nelki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí