Sám

Sám

Jsem tak sám
Od doby co´s odešla
Jehlu v paži mám
Do srdce se nevešla
Asi víš jak mi je
S tělem plným chemie
Co zabije...

Zabije ve mně člověka

Mengeleho v těle mém pokusy
Co rvou mi mozek na kusy
Se nikdy nezhnusí
Nebo líp..

Nestihnou se zhnusit!

Jsem tak sám
Když už nemám Tebe
Vše okolo zebe
A nebe?!
To zatáhlo se kalnou šedí
Oči mrtvolně si hledí

A plíce sípou...

Proč jsem tak sám?
Otázku si dám
A vím hned
Že zkurvenej je svět
Když...

Hmm

Řeknu to narovinu
Když ten kretén nedal nohu z plynu!
Autor Jen tvůj anděl, 05.01.2005
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dobrá dost!!!

12.05.2008 20:59:00 | TruPka

je to takový krasně...smutný...:(...

15.05.2007 14:56:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí