Štěstí...

Štěstí...

Anotace: pro mého andílka...komentujte-prosím

Ticho…jen tak si představuj…
zavři oči…mezi myšlenkami poletuj…

Nech se jimi vést kamsi do dáli,
sálající horko, obchodníci,co vše by Ti prodali…

Egyptský trh, bloudícího človíčka, co v srdci nosí Tvé jméno,
toho, co neříká jen to, co ze slušnosti by se asi mělo…

Cosi kupuje, něco výjimečného v malém balíčku…
snad něco pro Tebe-můj drahý človíčku…

Pospíchá…ani nesmlouvá, jak jest zdejším zvykem,
pospíchá…ať svítání není přetnuto Tvým vzlykem…

Ticho…něžnost probouzejícího se slunce…
maličký balíček-vážící něco přes dvě unce…

Letmý dotek prstu po Tvé snědé tváři…
Pomalu Ti začaly oči jemně zářit…

Už nespinkej, andílku, pojď se se mnou smát…
Už nespinkej, andílku, něco Ti chci dát…

Tajemný balíček, věc, co není k sehnání…
Tak rozbaluj, už Ti nikdo nebrání…

…Andílku, tak tohle je zhmotněné štěstí…
Autor sportackaverunka, 29.06.2006
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Je to krásný příběh! Hodnotím 100!

05.09.2006 17:46:00 | Milenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí