Souboj

Souboj

Anotace: Je to o souboji dvou lidí na život a na smrt

Ručička času
otálí,přemýšlí,snad doufá,
že člověk si smrt rozmyslí,
při tak vzácné hodině,
osudy dvou lidí,
na život a na smrt,
kráčí od sebe snad nekonečnou míli,
A běda!Už jsou v cíli!
Kapičky potu,
nasycují zem,
"do rukou si zbraň svou vem!"
a bojuj!
Bojuj o právo žít!
"zahlédneš,kdo rozmotá svou nit"
a kdo ne...
teď je ta pravá chvíle:
otáčím se,zvedám zbraň...
"O Bože!Bože!Odnáším si krutou daň!"
Život.
Já hlupák,
ten proklatý souboj!
Zaslepený souboj pravd a lhářů,
měl jsem na mysli,
vyhrál jsem vše?Jsem spokojen?
Jsou to nesmyly.
Jsem také mrtev.
Autor El, 30.06.2006
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí