***

***

Anotace: Co k tomu říct...všechno podstatný je tam...

Cítím potřebu být sám,
samotou však pohrdám,
hledám cestu,
ale kam?
Kus života promrhám.

Nechci, ale přesto
svět mění se ve zkázné město,
za deště a zbloudilý,
bez duše a bez síly,
kde sídlí zázračné víly?
Kde je život rozmilý?

Hledám, ale nenacházím,
zkažený život za hlavu házím,
vzdaluji se otřelým frázím,
jako had!
Bez nohou se plazím.
Autor Seegr, 01.07.2006
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí