VÍRA

VÍRA

Anotace: Už dlouho jsem tu nebyla ... zdravím všechny! :o) A přidávám jeden píseňoví textík... co Vy na to?

Usínám k ránu
Tvou náruč postrádám
Zmizelas ve tmě
Neumím být sám

Víra ztracená
To, co žijem je kýč
Sžírá nás beznaděj
Chcem utéct pryč
Od výčitek, trápení
Snění i prozření

Usínám k ránu
Tvou náruč postrádám
Zmizelas ve tmě
Neumím být sám

Svítá a slunce vábí
Procitám, když taje sníh
Odnáší vinu, co zůstala mi na dlaních
Autor Beepat, 02.07.2006
Přečteno 313x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já na to že yo!!!
a z dáli tobě kynu
jen řekni mi,že co?
způsobilo vinu?

ajoj fčelko .o))

05.07.2006 07:56:00 | Bean

Jako textík - super!

02.07.2006 13:54:00 | šedá bílá myška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí