Tulák

Tulák

Anotace: Jsou kolem nás, lidé jako my, a dostávají od nás jen výsměch a nadávky...

V noci bloudíš
po tmavých ulicích,
jsi opuštěn a sám.
Není člověka,
co měl by tě rád,
tak v nuzných podnicích,
duši si opíjíš.

Ve dne pospáváš,
kde se ti tráva zalíbí,
hledáš své místo na světě.
Ztratil jsi naději,
neříkáš nikomu prosím tě
a rum tě pomalu zabíjí,
a ty to nevnímáš.
Autor Arakkis, 02.07.2006
Přečteno 291x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí