Lísteček

Lísteček

Anotace: mně přijde trochu rozvrkočená (nenapadl mě lepší výraz :) ), tak uvidíte...

Pokojem se rozléhají
kouzelné tóny klavíru,
záclony s větrem si zahrávají,
záclony šité na míru.

Všechno je na svém místečku,
všechno je naprosto dokonalé.
Všechno krom malého lístečku,
všechno krom samoty neskonalé.

Za klavírem tupě sedí,
mollovou hraje sonátu,
bez cíle, bez smyslu do dáli hledí,
vzpomíná na mámu, na tátu.

Na jejich lásku,
na jejich ochotu,
na jejich úsměvy,
na jejich dobrotu.
Na jejich dopisy.
I na ten poslední,
kde chybí podpisy…

Na lístek pohřební.
Autor Kyselinka, 02.07.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí