Živote...

Živote...

Anotace: .....já tě nenávidím......

Dokonalá temnota
někde v koutě pláč
a opodál leží nůž
před chvílí jsem ho držela
znělo jen tiché
kap,kap,kap
jak slzy těla
opuštěly mne
a s nimi
šla i ta zrůda
děs
prokletí
kat
mučitel
říkej mu jak chceš
já vím
že jednou odejde každý
jdu napřed
možná to je osud
ale osud je jen jiný výraz
pro slovo
Š Í L E N T S T V Í
jsem šílená???
ne,jinak bych neunikla
z jeho náruče
jsem tedy géniusem???
ale v každém géniovi
je kus šílence
jsem uprchlý vězeň
nezkrotný vítr
divoká šelma
a trhám pouta,
co mě k němu vážou
budu volná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
už jen chvíli...
jen chvíli...
chvíli...
...
..
.
Autor Solitary Angel, 03.07.2006
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí