Čas

Čas

Anotace: ...

Všechno závisí na čase.
Proplouváme přítomností,
která se vzápětí stává minulostí.
Bárka nekonečných dálek a náhod.
Jak si vychutnat ty dálky
a jak bojovat s časem?
Boj, který někoho posílí, někoho zabije.
Procházka síťovým bludišťem.
Možná se dotknete,
možná taky ne.
Autor marllichy, 03.07.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

meatafory slečno jinak dobré

04.07.2006 00:18:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí