Slepota bytí

Slepota bytí

Anotace: Každý člověk si minimálně jednou za život položí otázku: ,,Proč jsem?" Leč pravou odpověď nikdo dosuď nenašel...

Skrz špinavé okno hledím mlčky ven,
svítá...přichází nový den,
sám ve svém potemnělém bytě stojím a přemýšlím,
o nesmrtelnost své duše nestojím!

Ta sic strach z nicoty po smrti by pohltila,
však nejistoty člověka nezprostila,
věčné bytí zdát se může darem,
než uvědomíš si...že krátký stal se nekonečným zmarem.

Někde v hlouby naší existence je snad TO jenž ví...
TO jenž nám snad jednou tu věčnou otázku zodpoví!

Jestli mne slyšíš.Dobře mne poslouchej!!!

Mou nesmrtelnou duši klidně si vem!
Řekni mi prosím jen...proč jsem?
Autor Lukáš Sláma, 06.07.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale má:o)Jen ho nemusíme vidět.

24.08.2006 21:34:00 | Lukáš Sláma

Jen tak.Všechno na světě přece nemá svůj smysl :)

22.08.2006 14:25:00 | Krista

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí