Sobeckost..

Sobeckost..

Anotace: raději se spoléhat na sebe..

Ležíš..
hledíš do prázdna.
Přemýšlíš..
proč ostatní považují tě za blázna.
Čím od nich se lišíš.
Vždyť žiješ jako oni,
tělo stejné máš.
Snad jen problémy jinak řešíš.
Pochopení se od nich nedočkáš.
Lidé vždy se zaobírali jen sami sebou.
Vždy jen sebe litovali.
Z jakého důvodu by teď měli cítit s tebou.
Když svůj život si tak perfektně zosnovali.
Raději zády se otočí.
Nechtějí tvou temnotu chápat.
Raději ani nepohlédnou do těch ztrápených očí.
Pamatuj,
nakonec zůstaneš pouze sám tápat!
Autor P.e.A.c.E., 08.07.2006
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí