Nádraží

Nádraží

Anotace: ...

Ve světle ptačího zpěvu.
Přijíždí ospalý vlak.
Dvě dívky seskakují za jízdy,
smějí se.

Průvodčí nervózně svírá pěsti.
Dívčí ústa plná slov.
Tričko s kapkami vody plné bradavek.
Zvětšují se jak krev na uniformě.

Dcera líbá otce,
ochotná pro zvrhlý akt.
Pokřivený prostor vlakových trolejí.
Výčitky.
Autor Fallen, 08.07.2006
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodnotím...hnusná...zvracím
Jistě že obsah, nikoli forma.

03.08.2006 02:36:00 | MACHEENOU

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí