Necudné "JÁ"

Necudné "JÁ"

Anotace: To na co poslední dobou myslím:-)

Zbožňuji ho,
snad i miluji,
přesto se to bojím přiznat
Především sama sobě
Mám ho stále milovat,
pakliže mezi námi bude tolik měst?

Není tu se mnou
ač bych ráda
nepomýšlím na nikoho jiného
snad právě díky tomu
mé myšlenky jsou necudné

Chtěla bych líbat ho,
na každičkém záhybu jeho těla,
vychutnávat si jeho touhu po mě
dokud by sám nezačal prosit,
abych se ho zmocnila

Jeho bradavky jako by chtěly chrlit lávu,
pod nátlakem mého jazyka,
mé rty jak kočičí tlapky se dotýkají jeho nahého,krásného těla,
něžně pulsuje jeho úd v mých ústech,
které se chvějí,protože skrývají takový skvost
je to rozkošné,
jak málo stačí a krev ovládá celou jeho touhu

Neb mohla bych to být já?
Co dohání ho k lačnosti po extázi,
kterou prožívá při pouhém pohledu do mých očí,
které se prý dokáží smát,
ale to pouze a jen v jeho přítomnosti,
která je mi tolik vzácná

Ano má zbožňovaná vílo,
Tvé oči dokáží mluvit,
Tvá ústa dokáží roztančit,
každý chloupek mého těla,
stačí jen zavřít oči a vnímat všemi smysly,
které jsou poblouzněné..
TEBOU

Chtěl bych si pohrávat s tvými ňadry,
vnímat,jak Tvé bradavky zdvihají se rozkoší,
obejmout Tě a tančit v rytmu Tvého těla
Mé prsty,jak malé přísavky,
vychutnávají si Tvou šíji,
Tvé boky,
snad jen jediné je jim zatím utajené
Tvůj nahý a nesmělý klín
Autor reklamaNAsny, 08.07.2006
Přečteno 436x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Počkej jen si utřu klávesnici......:-) Jo není to špatné. Začínám chápat, v čem vězí tvůj talent. A nejsem si jistý , zda je to psaní.

24.12.2006 14:41:00 | Jindibi

nezařazené?? To si děláš srandu? :-)

09.07.2006 23:50:00 | Miléne Marguerite

:o) no teda..to je síla:) po ránu docela nářez ale povedený! až mi z toho běhal mráz po zádech (i když se přiznám že díky obsahu jsem si pořádně nehleděla na formu:o)

09.07.2006 11:48:00 | hajena

och ty verše mi dovolili rudnout....jak neco tak erotického může napsat takové mládě :-))))
odpověd:? stačí mít zážitky plné lásky

08.07.2006 22:40:00 | Pavel Kotrba

taky jsem to zažila... nemůžu ti říct jestli to má nebo nemá smysl, ale naděje umírá poslední.. zpracování se mi zdálo trošku obyčejné, takže 40...

08.07.2006 22:27:00 | Bajík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí