Vývoj života správným směrem?

Vývoj života správným směrem?

Anotace: **:)(:**

Život se mi vyvíjí,
jinak, než bych chtěla,
člověk se jen probíjí,
ztrácí teplo těla...

Za svými cíli kráčím dál,
cestami, co člověk nepoznal,
bojím se však, že to, co hledám,
není v těch cestách, kterými se ubírám...
Autor Christien, 08.07.2006
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí