Kouzla noci

Kouzla noci

Anotace: Toulala jsem se v noci loukou, lesem, no prostě přírodou.. a nějak takhle mi bylo...

Kočičí tlapky setkaly se s mými kroky,
na cestě od ničeho k ničemu,
měsíc střežil mou svatozář
a proplouval modrou nekonečností,
když mezi větvemi stromů
prosvitla první kapka krve anděla
dopadající na černé siluety hor,
okrádající mě o bezmeznou samotu…
…To první hvězda se nadechla,
když zachvěla se země pode mnou,
a symfonie netopýřích křídel
zněla i mezi stébly trávy,
propletené mezi mými prsty,
a světlušky mlčky tančily se strachem
na mém těle,
ztrácejícím se v kouzlech noci …
Autor MishaX, 08.07.2006
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc jezky se mi procházelo tou záplavou nočních slov... :o)

09.07.2006 02:08:00 | Jitucha1

krásně vykouzlená atmosféra ...100

08.07.2006 22:18:00 | hajena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí