Život to je osudí

Život to je osudí

Anotace: Nejdou věci vrátit zpátky.

Snad se zase probudím a budeš vedle mě,
už nebude tam žádný stín, který mě obejme.
Ty pohledy do očí, když slunce vytlačuje noc,
má hlava se mi rozkočí, snad chtěl jsem toho moc.
Už nejde vrátit okamžik, kdy jsi oněměla,
od té doby nemám klid, když odešla jsi z těla.
Zoufám si tu nad obrázky, které denně prohlížím,
snad dala jsi mi kousek lásky a nyní je tu stín.
Slunce už mě nebudí, ale těžce spaluje,
život to je osudí, který tě zraňuje.
Nejdřív hrstmi rozdává a pak ladně bere,
ještě chvíli nadávám, cítím se rozmrzele.
Proč nastal ten okamžik, kdy světlo náhle mizí,
na silnici zůstal smyk a ty v těžké krizi.
Proč jsem nebyl na blízku, když odešla jsi světlem,
tak u lípy v remízku stal se život peklem.
Autor Ďábel sám, 09.07.2006
Přečteno 437x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí