Noční můra

Noční můra

Anotace: když nemohu v noci spát

Občas slýchám divné zvuky
zrychlí se mi dech
strašná tíseň zavalí mě
stíny tančí ve zdech
srdce buší - strašně rychle
slyším ho i sám
že se v hrudi rozskočí mi
obavy já mám
mám strach, že mi pukne strachem
slzy v očích, v úzkých jsem
špatně se mi dýchá
však proč ta panika?
to jen motýl zabloudivší ze tmy uniká
Autor mamina, 09.07.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

podstatu chápu ale je to na mě trochu kostrbaté...ale může to být tím ránem..ehm polednem:-)

09.07.2006 11:41:00 | hajena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí