Tlesk, tlesk, nápověda!

Tlesk, tlesk, nápověda!

Anotace: Hra na slepou bábou se slepou bábou...:o)

Tlesk, nápověda,
hraje s námi její děda,
i jeho žena nevidomá,
nechtěla dnaska sedět doma..
hraje, tlesk nápověda,
se slepou bábou hraje děda..
Starý pár a děti čilé,
dovádí tu rozpustile..
za slepou ženou,
všichni se ženou..

tlesk, nápověda, stáří
nevnímá, v tváři
údiv, rozmazané lidi,
tlesk, nápověda, ona je vidí..
Tlesk, tlesk, nápověda,
na slepou bábu hraje děda..

Slepé bábě zrak se vrátil,
starého dědu ten šok zklátil,
při pohledu na jeho tělo,
stařence srdce znehybnělo..

Děti rozběhli se do všech stran,
tlesk, tlesk, nápověda, konec hrám,
tlesk, nápověda,
v jeteli leží bledý děda..
S jeho ženou náhle zdravou,
mezi mraky šťasně plavou..
Autor KuříNožička, 09.07.2006
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Náhle zdravá.. ..to jsem myslela to, jak se jí vrátil zrak..:o)
..A děkuju..:o)

31.07.2006 12:10:00 | KuříNožička

sakra, když ji srdce znehybnělo, jak může být náhle zdravá...:(

30.07.2006 19:17:00 | Pablitofracek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí