Deň radosti

Deň radosti

Anotace: -

S pohľadom do povetria
nehybne brieždim túžbou.
Slnko mi sadá na plecia
a dáva tým najavo,
že dnes sa naň môžem spoľahnúť.

Vybral som sa vznešene,
nevedno kam a vánok
mi je stále v pätách.
Teším sa, prirodzene
veď tak spanilé bytie
som už dávno nemal v náručí.

S príchodom sychravej noci
slnko rozprestrelo nebom paletu.
S povdzychom a úsmevom
hľadím vdiaľ a niet mi pomoci.

Dnes štastie zavialo až ku mne.
Dnes na skutku prežil som sám seba
Autor TedelyBear, 21.10.2011
Přečteno 227x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí