Návštěva

Návštěva

Anotace: -

Kytica nádejí


dôvery a pochybností


když svíráš své dlaně


a úpěnlivě prosíš


S otvorenou náručou


prijímam


zablúdených hostí


a s nadějí v myšlenkách


cítím


koho v srdci nosíš


...


Vítam tak každého


s krčahom srdečnosti


Byl jsi mým snem


a vždy Tě vláčím za sebou


Nosím si na pleciach


batoh plný cností


i když vím,


že v srdci mém


jsi byl jenom


návštěvou


...

Autor TedelyBear, 21.10.2011
Přečteno 215x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí