Bláhově jistá

Bláhově jistá

Anotace: -

Leskem v očích cizinců,

rozčísnutý kmen.

 

Bláhově jistá,

že smí přežít.

 

Troufalá

kam až nemá.

 

Bez klíče

drze

naklíčená.
Autor spare, 21.10.2011
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí