Protoč

Protoč

Anotace: Tolik je otázek bez odpovědí...

Protoč je odpoveď na proč,
snažím se pochopit co asi nejde,
sotva se do hlavy vodopád myšlenek,
bubnují ve spáncích,
sotva se vejde.

S nocí a tmou přichází otázka.
poslat ji do pryč se snažím.
Říkam si, sklenka je zdravá to jsem čet´.
Kolik to bylo deci?
Ve vlastní šťávě se smažím

Odpověď hledám v paprscích rosy.
Mizí stín temnoty,pozvedám hlavu.
Najdu snad odpoveď jinou než protoč?
Snažím se,ano.
Najednou ztrácí se v myšlenek davu.
Autor nene, 10.07.2006
Přečteno 484x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...hm ...
...dobrý :) ...

22.09.2006 09:23:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí