Plesy

Plesy

Anotace: -

Zpoza oken temnota bezedná
zdůrazňuje světla uvnitř v sále.
Na podiu kapela nezbedná
vyluzuje svoji hudbu stále.

Parket je velkou temnou pánvičkou,
kde smaží se horká lidská těla.
Posednutá taneční horečkou
okouzlují se vzájemně zcela.

Pohled, různá stádia napětí,
líh a přitažlivost animální,
rozklad, žádné vědomí svědomí,
lidé jsou ve dvojích touhách zdární.

Nesourodé taneční vlnění
sálem se jak tlustý sumýš šine.
Ve vydýchaném vzduchu bujení,
možná zase u každého jiné.

Buďte pozdraveny zlaté plesy!
Ať žije sladká noční zábava!
Duše připravené na excesy;
dneska neexistuje únava.
Autor Alasea, 22.10.2011
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí