Óda na Lilii

Óda na Lilii

Anotace: -

Fialová královna
trochu bílá
s kapkou pláče
na vrcholu

Kdopak jí narovná
záda křivá ?
Zelený panáček ?
Zůstanou spolu?

V skleněném zámku
s čevenou mašlí
k poslední oáze
pavilon třetí

Vám pošlou pozvánku
abyste našli
cestu snáze
po paměti

Svatební dar?
Pošlete kapku vody
ta je zalije
ještě dlouho

Podivný pár ?
Žádné náhody...
Jen láska lilie
na vteřinu pouhou
Autor Madanik, 22.10.2011
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: mirecek, RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná... zvlášť začátek

11.02.2014 21:09:35 | RyxiraAmyGinger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí