Žoldák z Legie zkázy

Žoldák z Legie zkázy

Jsem jen Žoldák z Legie zkázy

Láska, ten pojem, mi schází

Na rukou krev v očích nenávist

Již čtvrtý den, lásko, píšu ti dopis

 

Zažloutlý papír, špatné písmo

Píšu ti, že v mém srdci máš místo

V srdci, jenž jiný uloupil

Které vzal a v rukou rozdrtil.

 

Píši ti, že mám tě ráda

Že tě beru víc, než jako kamaráda

Plním řádky sladkými slovy

Pro mě nic nejsou bezpochyby

 

Jsem jen Žoldák z Legie zkázy

Něco v mém těle schází

Jsem násilník, monstrum a vrah

Teď víš, co jsem zač
Autor LadySymphonia, 22.10.2011
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí