Ach jo...

Ach jo...

Anotace: -

Zemi ničit nestačí
poručme větru dešti
lidstvo svůj um roztočí
marně zatínáš pěsti

dolů místo deště
padají trakaře
spadnou letos ještě
nebo až na jaře

bezmocně si zvykáš
na děj kolem sebe
pro své děti zpíváš
v srdci tě však zebe

ach jo...
Autor Kapka, 23.10.2011
Přečteno 258x
Tipy 13
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, Holis, jitka.svobodova, Anjesis, Houda, Radek.oslov.Šafárik, Kars, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí