VĚŘTE MI!

VĚŘTE MI!

Anotace: -

Nedůvěra tak moc bolí

jsi sám jak voják v poli

Nepotlačíš křivdu nitra

Báseň zplodíš až zítra

 

Vím -   za mnoho nestojí

píši jen jak Múza napoví

ale nikdo mi to ani nevěří

Proto smutný pláču u dveří

 

Až kdo chce nebo nechce

častý problém jen v kostce

 

Vztah láska je jako den nebo noc

Miluješ nenávidíš až strach

Někdy všeho málo jindy zas moc

Láska je radost někdy krach

Jen bláhový by tu volal o pomoc
Autor RU 82, 23.10.2011
Přečteno 211x
Tipy 1
Poslední tipující: Live to fight
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí