Bubnování deště

Bubnování deště

Anotace: ...

Tiše jsem seděla,
v uších mi zněla dešťová melodie.
Magická chvíle tohoto okamžiku.

Očima jsem střežila,
cizince hlasitějšího než listí je
bych si všimla v každém mžiku.

V hlavě jsme přemítala podrobně,
co zavinilo těch pár slovíček.
A ty dva za mnou mě nepochopí nikdy.

Bylo mi nádherně.
Tyhle chvíle si zamykám na klíček,
připravená na horší časy.
Autor marllichy, 10.07.2006
Přečteno 504x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já taky rád déšt ale nesmím být zrovna v práci

10.07.2006 20:49:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí