Krajina bludných duší

Krajina bludných duší

Anotace: ........Je to divná krajina,kde bloudí naše duše.........

Mimo dosah našich uší
Kam až oči nedohlédnou
Krajina je bludných duší
Tam vydal jsem se ve snu jednou

Divná je ta krajina
Když jí člověk prochází
Tolik duší-každá jiná
Se v té zemi nachází

Duše jak vesmír nekonečné
Zároveň však často malé
Hořící jak svíce věčné
Plny strachu,co se stane

Nevěrné i příliš věrné
Oddané i prokleté
Duše jako smola černé
Naivní duše dítěte

Někdy plné nenávisti
Jiné láskou planoucí
Či zelené od závisti
Nebo v smutku tonoucí

Neznámé a přesto milé
I do naha odhalené
Nevinné i provinilé
V temném mraku zahalené

Ta krajina bludných duší
Tolik citů,zla i krás
Někdo ví to,jiný tuší
Kolik duší se skrývá v nás
Autor Marvel13, 10.07.2006
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí