Jen jednou..

Jen jednou..

Anotace: -

 

Kdy byl ten zvlastni den,

tomu již dloluho přes rok bude,

kdy já žil ten krásný sen,

a cítil jsem tě uplně všude.

 

Bohužel já jinou mě,

a stále také  mám.

Zbytečně písně lásky jsem ti pěl

však jít k tobě jít jsem se bál.

 

Hlava bolí,

srdce zmírá

po lásce mojí,

co srdce mé zžírá

 

Již rok tomu byl,

kdy jsem tě mohl navždy mít,

kalich lásky hořce jsem pil,

ale bál se tě políbít.

 

Navždy tě v sobě nosím,

a toužím zbytečne

a boha dlouho prosím,

aby dvojí život objevil...
Autor Valeduo, 23.10.2011
Přečteno 192x
Tipy 3
Poslední tipující: Maryje..., Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí