Kocovina

Kocovina

Anotace: těžká rána opilcova

Kocovina

Ptáci v trní zpívají
za ranního svítání.
Vstávám, leč už nemohu spát déle,
ti ptáci strašně řvou - do prdele.
Hlava bolí, svět se točí
a já hledím do tvých očí.
Říkají to samé, co mé
v zrcadle zarudlé.
Za krkem tíha strašná,
huba zase stašně prašná.
Hledám, sháním první pomoc,
hele, tu je láhev, ta nepadle přes noc.
Platím já i jiní za blaženou volnost,
tu tvrdou daň za střízlivost.
Stejně je to naše přirozenost dávná,
vymatlat se do němoty, do pustého vzduchoprázdna.
Autor FeaTir, 11.07.2006
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí